Naša priča

Brend Afrodita+ nastao je na temeljima preko 20 godina građene tradicije porodičnog biznisa Afrodita kojeg volite od 1997. godine. Nova generacija sada nastavlja tradiciju, u novom pravcu prilagođenom modernom dobu. Idemo u novom smjeru, uz zadržane osnovne vrijednosti našeg brenda, a to su kvalitetni materijali, prirodni proizvodi i zdravlje kupaca na prvom mjestu. Afrodita+ nosi ovaj plus sa razlogom. Plus predstavlja pozitivnu promjenu i unaprijeđenu verziju našeg brenda, proizvoda i poslovnog modela.

AFRODITA+ je firma koja kao rezultat ženskog poduzetništva dvije sestre postoji od 2019. godine. Porodična je firma, a tu porodicu, osim sestara vlasnica, čine i svi njeni radnici, kupci i potrošači. Bavimo se proizvodnjom higijenskih i kozmetičkih proizvoda za žene. Za sada su to higijenski ulošci, pamučne blaznice, pamučne vate i ulošci u mrežici, a svi naši proizvodi kreirani su od prirodnih i organskih materijala.

Dostupni su na skoro svakoj polici trgovačkih centara u BiH. Naša misija je svojim proizvodima, aktivnostima i drugim doprinosima učiniti živote naših žena lakšim, bezbrižnijim i zdravijim, povećati svijest žena o intimnom zdravlju, opasnostima pred kojim se ono nalazi i potaći na pozitivnu promjenu u njihovim životima. Stoga +. Plus za zdravlje. Plus za ljepši život. Plus za pozitivne promjene. Afrodita +.