Brend Afrodita+ izgrađen je na temeljima preko 20 godina građene tradicije porodičnog biznisa Afrodita. Nova generacija sada nastavlja tu tradiciju, ali na savremeniji način. Iako se krećemo u novom smjeru sa sobom nosimo osnovne vrijednosti našeg brenda – kvalitetni materijali, prirodni proizvodi i zdravlje kupaca na prvom mjestu. Afrodita+ nosi ovaj plus sa razlogom. Plus predstavlja pozitivnu promjenu i unaprijeđenu verziju našeg brenda, proizvoda, poslovanja i nas samih. Potiče nas da dodajemo + svojoj vrijednosti i napredujemo iz dana u dan.


Prvi korak u novom smjeru našeg kretanja podrazumijevao je proces rebrandinga. Započeli smo sa uvođenjem nove, mnoge ljepše i savremenije ambalaže naših proizvoda. Kao što i naši proizvodi dolaze iz prirode, tako i naša redizajnirana ambalaža na sebi nosi elemente prirode – cvijeće. Ovo gusto, zrelo i sočno cvijeće asocijacija je na mladu ženu u cvijetu mladosti, veselje, zdravlje, plodnost. Upravo to, opis je naših potrošača. Stoga, ovaj dizajn posvećujemo njima.


Ponosni smo što smo u ovom procesu imali pomoć i podršku tima Fondacije 787 i ostvarili saradnju sa vrhunskim bh. stručnjacima i dizajnerima, koji su prepoznali kvalitet naših proizvoda i pomogli nam u ostvarenju naše vizije.


Staro pakovanje ostavljamo u prošlosti, ali vrhunski kvalitet proizvoda nosimo sa sobom.